Sunday, December 21, 2008

Lamanya tak update blog..

Lamanya tak update blog.. ni lah dikatakan hangat2 tahi ayam.. dulu time mula2 buat blog bukan main lagi tapi sekarang malas btul rasanya.. hari ni aku pegi jomheboh kat bkt jalil dgn cikgu nizam.. kluar pg dlm kol 9.. mujur tak ramai time pagi2 tu.. kira oklahtu.. kat booth hotlinkion emcees ada showcase dari one nation emcees.. mmg best show diorang.. tp kebanyakan lagu2 semua yg pernah bawak time gangstarz dulu.. agak klise lah kan.. papepun mmg best show diorang.. time tgh hari mulalah rakyat malaysia membanjiri stadium bkt jalil.. mmg ramai giler. lg ramai dr thn lpas kot.. hmm..

nie barang2 yg aku beli...



tinggalkan cerita pasal jomheboh.. ni sesi luahan hati.. aku rasa ramai kengkwn upm yg agak bengang coz tak dapat check result.. dlm lmn web upm kata result kluar 19 dis.. bila check kat website x boleh pulak! sape x bengang kan? ni yang kluar..

Sila rujuk ke Bahagian Akademik (03-89466054) Terima Kasih.

aku pun try lah call. hampir stngah jam dapat jugak. berdebar ni. aku tanya cik yg angkat phone knape x boleh check online? dia ckp boleh.. ye ke? ah!! alasan semua tu.. aku malas nak bidas.. yang penting aku kene tau result aku... Alhamdulillah.. result aku ada peningkatan. teringat pulak sem ni mmg mencabar buat aku.. aku terpaksa berulang alik dr umah ke upm awal sem dulu lepas terlibat dlm kemalangan.. mmg banyak yang dikorbankan.. bukan aku sorang tapi family & kawan2 jugak banyak membantu aku.. Alhamdulillah semua pengorbanan 2 berbaloi.. Kepada semua yang membantu aku selama ni terima kasih banyak.. semoga Allah jualah yg dpt membalas jasa kalian.. Amin...